Öne Çıkanlar Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası belediye YGS

Bu haber kez okundu.

Henry Onyekuru Galatasaray'a geri dönüyor!

 Geçtiğimiz sezon şampiyonluktaki aslan paylarından biri olan Henry Onyekuru'yu Everton'dan kiralayamayan ve yüksek bonservisi nedeniyle geri adım atmak zorunda kalan Galatasaray bu kz aynı formülü Monaco'nun kapısını çalarak gerçekleştirmeye çalışacak. Bu sezon başında mevkisine transfer edilen Ryan Babel'den fazla verim alamayan Cimbom, yeniden genç futbolcunun defterini açtı. İlk görüşme menajeri ile gerçekleşti.

Bu sezon Ligue 1 ekiplerinden Monaco tarafından 15 milyon euroya transfer edilen Henry Onyekuru sadece 4 maça çıkabildi ve herhangi bir skor katkısı veremedi. Bir dönem sakatlıklarla da boğuşan Nijeryalı için Fransız temsilcisi kiralama formülüne sıcak bakabilir. Geçen sezon Galatasaray formasıyla fırtınalar estiren ve birçok karşılaşmada sarı kırmızılıları taşıyan isim olan genç futbolcu, 16 gol atıp 6 da asist yapmıştı. Babel'in beklenen seviyede katkı sağlayamaması üzerine takviye yapma kararı alan Cimbom'un ilk tercihi eski yıldızı oldu.



İlk temas sağlandı

Nijeryalı yıldızın menajeri William D’Avila ile İstanbul’da görüşen idari menajer Şükrü Hanedar’ın kısa süre içinde Fransa’ya giderek Monaco ile masaya oturacağı öğrenildi. Uzun süredir Galatasaray'a geri döneceği konuşulan Henry Onyekuru konusunda sıcak gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Nijeryalı yıldızın menajeri William D'Avila geçtiğimiz hafta İstanbul'a gelmiş ve Galatasaray İdari Menajeri Şükrü Hanedar ile bir araya gelmişti. Onyekuru'dan olumlu yanıt alan Hanedar bu kez Fransa'ya gitmeye hazırlanıyor henry onyekuru. 

Kiralama teklifi

Takvim'de yer alan habere göre; Şükrü Hanedar'ın kısa süre içinde Monaco kulübünün yetkilileri ile masaya oturarak kiralama teklifi yapacağı gelen bilgiler arasında. Monaco kulübünün şu ana kadar faydalanamadığı Onyekuru'yu kiralamaya sıcak baktığı ifade ediliyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183