Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi Kartal Belediyesi kent yaşam gazetesi kurban bayramı Büyükçekmece

Bu haber kez okundu.

Galatasaraylı taraftarlar, TT Stadı'nı hınca hınç doldurdu!

Galatasaraylı taraftarlar, PSG karşısında takımlarına büyük destek verdi. Stadı tamamen dolduran sarı-kırmızılılar, müsabakadan saatler önce tezahüratlar yaparak maçın havasına girdi. Az sayıdaki PSG taraftarı da kendilerine ayrılan bölümden maçı izledi. Fransız ekibinin taraftarları, maç öncesi tribünde meşale yaktı.

Galatasaraylı taraftarlar, TT Stadı'nı hınca hınç doldurdu!

Karşılaşmaya yabancı basının ilgisi de fazla oldu.Mücadelede 60 Fransız gazetecinin yanı sıra, 3 Japon, birer Hollandalı, İngiliz, Cezayirli, Yunan, Azerbaycanlı ve İsrailli medya mensubu da görev yaptı.



Galatasaraylı taraftarlar, TT Stadı'nı hınca hınç doldurdu!
MAÇ ÖNCESİ DOSTLUK YEMEĞİ
Karşılaşma öncesi iki takımın yöneticileri ve UEFA yetkilileri dostluk yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Galatasaray'dan yöneticiler Yusuf Günay, Kaan Kançal, İlber Aydemir, Dorukhan Acar, Mahmut Recevik, PSG Genel Müdürü Jean-Claude Blanc, genel sekreteri Victoriano Melero, sportif direktörü Leonardo de Araujo ve iletişim direktörü Jean-Martial Ribes katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183