Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

Galatasaray-Fenerbahçe derbisinin muhtemel 11'leri belli oldu

Spor Toto Süper Lig'in 26. hafta erteleme maçında Galatasaray ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.Türk Telekom Arena'da oynanacak ve saat 19.30'da başlayacak derbiyi Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Aleks Taşçıoğlu, Esat Sancaktar yapacak. Çizgi hakemi olarak Sarper Barış Saka ve Burak Taşkınsoy görev alacak. Dev derbiyi Lig TV naklen yayınlayacak.

SNEİJDER DERBİ İÇİN İYİLEŞTİ

Hollanda Milli Takımı'nda sakatlanan ve derbiye yetişemeyeceği söylenen Sneijder, yoğun bir şekilde uygulanan tedavinin ardından dev karşılaşmaya yetişti. Fenerbahçe derbilerinde attığı gollerle taraftarın sevgilisi haline gelen Sneijder, Volkan Demirel'i bir kez daha mağlup etmek istediğini söyledi.



VAN PERSİE İLK GOLÜNÜ ATMAK İSTİYOR

Fenerbahçe'nin en büyük gol umudu Van Persie ise Galatasaray'a karşı ilk golünü atarak sarı-lacivertli kulübün tarihine geçmek istiyor.



MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY

Fernando Muslera
Semih Kaya
Jason Denayer
Hakan Balta
Olcan Adın
Ryan Donk
Selçuk İnan
Wesley Sneijder
Emre Çolak
Yasin Öztekin
Lukas Podolski


FENERBAHÇE

Volkan Demirel
Gökhan Gönül
Simon Kjaer
Bruno Alves
Caner Erkin
Mehmet Topal
Josef de Souza
Diego Ribas
Alper Potuk
Volkan Şen
Robin van Persie

SAAT: 19.30
STAT: TT ARENA
HAKEM: METE KALKAVAN
YAYIN: LİG TV 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183