Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

F.bahçe'den Avrupa' ya bol kartlı veda!

 Braga’ya 1-0’lık avantajla giden Fenerbahçe, Portekiz’den kötü bir sonla döndü. Neredeyse sahada bütün olumsuzlukları yaşayan sarı-lacivertlilerde Pereira tribüne, Mehmet Topal ile Alper kırmızı kartla oyun dışına gönderilirken, rakibinden 4 gol yiyen Fenerbahçe ise UEFA Avrupa Ligi’ne veda etti. 
UEFA Avrupa Ligi son 16 turu rövanş maçında Braga’ya konuk olan Fenerbahçe, beklenmedik bir sonuçla kupaya veda etti.
Karşılaşmada 1-0 geriye düşmesine rağmen ilk yarının bitimine saniyeler kala Alper Potuk’un attığı golle eşitliği yakalayan sarı-lacivertliler soyunma odasına eşitlikle girdi. İkinci yarıda ilk darbeyi Vitor Pereira’nın tribüne gönderilmesiyle yiyen sarı-lacivertliler ardından Mehmet Topal’ın oyun dışında kalmasıyla bir şok daha yaşadı. 69’da Josue’nin penaltısıyla 2-1’lik skorla geriye düşen Fenerbahçe’de moral bozukluğu takımın geneline yansırken, Braga Stojiljkovic’in golüyle durumu 3-1’e getirdi. Hızlı ataklarla Fenerbahçe kalesini abluka altına alan Portekiz temsilcisi 83’te Silva’nın ayağından durumu 4-1 yaptı. Morali iyice bozulan Fenerbahçeli futbolculardan Alper Potuk ise 87. dakikada Santos’a yaptığı faul sonrası kırmızı kartla oyun dışında kalarak takımını sahada 9 kişi bıraktı. Ardından müsabakada artık son saniyeler oynanırken hakem ile tartışan Volkan Şen de kırmızı kartla oyun dışında kalan diğer isimdi.
Mücadeleden 4-1’lik mağlubiyetle ayrılan Fenerbahçe bu skorla Avrupa Ligi’ne veda etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183