Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran gündem haber

Bu haber kez okundu.

ESENYURTLU KARATECİ MİLLİ TAKIM’DA

Esenyurt Belediyesi’nin yetiştirdiği sporcular başarılar elde etmeye devam ediyor. Esenyurt Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde karate branşında eğitim gören sporcu Ümit Ercan, Kocaeli’de düzenlenen, Avrupa Ümit Genç ve U21 Şampiyonası Milli Takım seçme müsabakalarında 70 kilo ile birinci olarak, milli takıma girmeye hak kazandı.








Avrupa Ümit Genç ve U21 Şampiyonası Milli Takım seçme müsabakaları 28-29 Aralık 2019 tarihlerinde Kocaeli Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda yapıldı. Cumartesi erkekler, pazar günü ise bayan sporcuların yarıştığı müsabakalarda Esenyurt Belediyesi sporcusu Ümit Ercan’da milli takıma girmek için ter döktü. Seçmelerde üstün başarı göstererek birinciliği yakalayan Ercan, milli takımda yerini alarak Esenyurt’a büyük gurur yaşattı. Genç sporcu şimdi 5-6 Şubat 2020 tarihleri arasında Budapeşte düzenlenecek Avrupa Şampiyonası’nda milli takım sporcusu olarak Esenyurt’u temsil edecek.




 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183