Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Perakendeciler Derneği

Bu haber kez okundu.

Aziz Yıldırım bombaladı!
 Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, önce futbolcularla yediği yemekte, ardından da FB TV'nin canlı yayınında konuştu. Yıldırım, "Ben teknik heyete ve sizlere inanıyorum. İlk yarıyı rakiplerimizden 7-8 puan önde bitiririz. Bütün futbolcularımızın alacaklarını ödüyoruz. Bu konuda diğer takımlardan farklıyız. Galatasaray'ın hiç bir gücü yok. Onları daha da kötü günler bekliyor. Beşiktaş'ın arkasında ise destek yok bu nedenle arkası boş" ifadelerini kullandı.

'Fenerbahçe'nin hakkı yeniyorsa...'

Aziz Yıldırım, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın açıklamalarına da sert sözlerle yanıt verdi. Yıldırım, "Efsane başkan Süleyman Seba'nın üzerinden prim yapmaya çalışıyorlar. Ben Seba'yla hep birlikteydim. Derbi maçtan önce hakemi etki altına almaya çalışıyorlar. Bu çok yanlış. Beşiktaş, Eskişehirspor maçında ofsayttan gol attı, sayıldı. Sonra tertemiz gol yedi, ofsayt diye sayılmadı Eskişehirspor'un golü. Daha sonra Balıkesirspor maçında stoperleri son adamken gole giden rakibi düşürdü, kırmızı kart görmedi. O sayede maçı kazandılar. Beşiktaş, önce çıksın bunları konuşsun. Benim hakem odası bastığımı söylüyorlar. Ben, hakemi devre arasında koridorda gördüm ve yaptığı yanlışı söyledim. Oyuncu Kadlec'in ayağına basmış, göz göre göre buna kart vermiyor. Ben de kendisine yanlış yaptığını söyledim. Hakem odası basmadım. Ama eğer Fenerbahçe'nin hakları yenirse basarım da. Bunu da herkes bilsin. Fikret Orman'a hiç yakıştıramadım. Soyunma odasına inmiyormuş. Gücün varsa in!" dedi. 

'Demba Ba'yı biz alacaktık'

Aziz Yıldırım, sözlerini "Transfer döneminde Demba Ba için nabız yokladık, sonra Beşiktaş'ın transfer etmek istediğini öğrendik ve aradan çekilip onlara haber verdik. Süleyman Seba'yı iyi anlasınlar. Hakemleri etkilemeye çalışmasınlar" diye tamamladı. İlgili Galeriler

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183