Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Alexander Sorloth üç ülkenin manşetinde!

 Crystal Palace'tan iki sezonluğuna kiralanan ve 6 milyon euro satın alma opsiyonu bulunan Alexander Sorloth performansını günden güne yükseltiyor. 14 maçta 10 gole doğrudan katkı veren ve karakteriyle de taraftarların sevgilisi olan 23 yaşındaki golcü futbolcu hakkında birçok haber yapılıyor.



Üç ülkeden yoğun ilgi

İngiltere'den getirilen golcü futbolcu İngiltere, Belçika ve Norveç'te manşetlere taşındı. Ada'da beklenen performansı veremeyen Sorloth'un yaptığı çıkışa dikkat çekildi. Belçika'da ise Gent formasıyla çıktığı 22 maçta 5 golü 14 karşılaşmada geride bırakması anlatıldı. Norveç'te ise geçen hafta Romanya ağlarını sarsan bordo mavililerin yıldız oyuncusunun izlenmesi gerektiği ve her geçen gün formu ile birlikte gol sayısını yüksletildiği ifade edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183