Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye sıcak gelişme

Bu haber kez okundu.

MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI ATAMA KARARLARI!

 Milli Savunma Bakanlığına ait atama kararları, Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında yayımlandı.
Buna göre; Savunma Sanayii Müsteşarlığı 1. Hukuk Müşaviri Şerife Gençoğlu, başka bir göreve atanmak üzere görevden alındı. Gençoğlu’nun yerine, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı 1. Hukuk Müşaviri Belda Şenel Parlak getirildi. Savunma Sanayii Müsteşar Yardımcılığı’na, Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Sanayi Ürünleri Güvenliği ve Denetimi Genel Müdürü Muhsin Dere, Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüğü’ne Murat Akkaya atandı.
Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Yönetim Kurulu üyesi Mühendis Albay Murat Kayraklık görevden alındı. Kayraklık’ın yerine Mühendis Albay Mustafa Üstün atandı. Makina ve Kimya Endüstrisi Kurumu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına, Bakanlık Müşaviri Ahmet Taşkın getirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183