Öne Çıkanlar gündem haber CHP bisiklet dikilitaş İpekyolu Dergisi

Bu haber kez okundu.

Melih Gökçek, Gülen cemaatine yaptığı bağışlar için pişman!

Hürriyet gazetesine röportaj veren Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bülent Arınç'la yaşadıkları gerginlik sonrası 'parsel parsel' polemiği için konuştu.

Gülen Cemaati'ne verilen parseller... Bu nedenle pişman mısınız?

MELİH GÖKÇEK: Tabii pişmanım. Pişmanım ama ben yaptığım işin hayır işi olduğuna inanıyorum. Karşındakinin yanlışlığını bilmeden ona yardım etmek aldatılmış olmaktır. Ama bu durum aslında onların kendilerini aldatmasıdır. Allah katında aldatamaz ki! Ben Allah rızası için yardım ediyorum. Onlar da Allah rızası için diyorlardı ama şahısları için suiistimal etmişler. Hesabını Allah’a verecekler.

Şahıslarına da mı almışlar?

MELİH GÖKÇEK: Evet... Şahıslarına alanlar da var maalesef. Bu benim tespitim. Daha sonra o gözle baktığım zaman şahısları için de alanlar olduğunu biliyorum. İspat et dersen çok zor ama olduğunu biliyorum.

Nasıl oluyor bu iş?

MELİH GÖKÇEK: Biz adama hayır işi için veriyoruz ama o hayır işini başka iş içinsuistimal ediyor.

"ARINÇLA İLGİLİ KANAATLERİMİ SÖYLEDİM"

Bülent Arınç yaptığı açıklamalarla bir süre önce yeniden gündem oldu. Cumhurbaşkanı ile polemik yaşadı. Ne diyorsunuz bu konuda?

MELİH GÖKÇEK: Ben Bülent Arınç ile ilgili kanaatlerimi hiç kimse konuşmazken söyledim. Artık konuşmam. Başbakan’a verilmiş bir sözüm var. "Arınç'la ilgili konuşmayacağım" dedim. O sözümü tutuyorum. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183