Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

İBB Başkanı İmamoğlu mesaiye başladı

 İBB Başkanı İmamoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini devraldıktan sonra mesaisine başlamak amacıyla bu sabah 09.00 sıralarında Saraçhane’deki başkanlık binasına geldi.

Yurttaşlar tarafından karşılanan İmamoğlu’nun önüne deterjan döküldü. Bir vatandaş, “Başkanım, İstanbul’daki kirliliği, çamaşır suyu ve deterjanla temizleyip, tertemiz bir sayfa açıp, halkı demokratik ve şeffaf bir şekilde yönetmenizi istiyorum” diye konuştu.

Duruma şaşıran İmamoğlu, vatandaşların temiz ve şeffaf bir yönetim isteğinin yerine geleceğini ifade etti. Çalışanlarla tek tek tokalaşan İmamoğlu, daha sonra içeri girdi ve mesaisine başladı.

Gazetecilere açıklamalarda bulunan İmamoğlu, yapacak çok işleri olduğunu ve yoğun bir mesai sürecine başladıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183