Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu yaşam mücadelesi

Bu haber kez okundu.

HDP'den AKP'ye geçen meclis üyeleri “Aradığımızı bulamadık”

Mardin'in Midyat ilçesinde HDP’li 3 belediye meclis üyesi, seçildikten sonra yol ayrımına düştükleri partilerinden istifa etmişti. Uzun süre baüımsız olarak görevlerine devam eden meclis üyeleri geçtiğimiz günlerde düzenlenen katılım töreniyle AKP ye geçtiler. Katılım töreninde neden AKP ye geçtikleri konusunda görüşlerini dile getiren meclis üyelerinden biri olan Havva Balcı Akgül, HDP’de aradıklarını bulamadıkları için istifa ettiklerini söyledi. Meclis üyeleri adına yapılan bu açıklama başta sosyal medya olmak üzere çeşitli kesim ve kanallarda tartışma ve eleştiri konusu oldu.

TÖRENLE AKP YE KATILDILAR

Midyat ilçesinde 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinde HDP’den Midyat Belediyesi meclis üyeliğine seçilen Havva Balcı Akgül, Bedii Alğaç ve Adnan Ağırman, yaklaşık 9 ay önce partilerinden istifa ettiler. Bağımsız olarak görevlerini sürdüren 3 isim, geçtiğimiz gün düzenlenen bir törenle AKP’ye geçtiler. Midyat Belediye Başkanı Veysi Şahin ve AKP Midyat İlçe Başkanı Atilla Yarış’ın katılımıyla Midyat Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu’nda düzenlenen törenle Havva Balcı Akgül, Bedii Alğaç ve Adnan Ağırman'a rozetleri takılarak AKP Belediye Meclis üyeliğine kabulleri gerçekleştirildi.

Celal KARAALİ 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183