Öne Çıkanlar yan fülüt ezgi bulut halay KAMU MALLARINA GÜVENMEYİN!

Bu haber kez okundu.

Emniyet’ten saldırı açıklaması!

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nden, Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi’ne yönelik bombalı saldırıya ilişkin açıklama geldi. Açıklamada, olayda 1 komiser yardımcısı, 2 polis memuru ve 7 vatandaşın yaralandığı belirtildi.

Emniyetten yapılan açıklama şöyle: “10.08.20105 günü saat 01:00 sıralarında Sultanbeyli İlçesi Fatih Polis Merkezi Amirliği’ne bomba yüklü bir araçla geldiği ilk belirlemelere göre tespit edilen terörist ya da teröristlerce yapılan saldırı neticesinde polis merkez amirliğinde görevli (1) komiser yardımcısı (2) polis memuru ve (7) vatandaşımız hafif şekilde yaralanmış ve hastanede tedavilerine başlanılmıştır. Olay ile ilgili ayrıntılı inceleme ve çalışmalar devam etmektedir.”
 

Anahtar Kelimeler:
SaldırıEmniyetACIKLAMA
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183