Öne Çıkanlar kent yaşam kartal Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

AK PARTİ SARIYER 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİNİ ANDI...

 Sunumunu İlçe Başkan Yardımcısı Cengiz Tekin’in yaptığı programda, İBB Mehteran Bölüğü’nün seslendirdiği marşlardan sonra Kuran okundu. Ardından şehitler ve Mustafa Kemal Atatürk için saygı duruşunda bulunulup, hep birlikte İstiklal Marşı okundu. Daha sonra İlçe Başkan Yardımcısı Salih Bayraktar, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, Kadın Kolları Başkanı Yasemin, Gençlik Kolları Başkanı Muhammet Tavukçuoğlu ve Sarıyerli şehitler Fatih Satır ve Çetin Can'ın babaları ile milletvekilleri de davetlilere hitaben konuşmalarda bulundular.

BAYRAKTAR: ÜLKEMİZİ BÖLMEK İSTEYENLERİN OYUNLARI AYAKLARINA DOLAŞIR İNŞALLAH

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Salih Bayraktar, konuşmasında şunları söyledi: “Vicdanlarını kaybetmiş değerlerini yitirmiş insanlık düşmanları tarafından menfur saldırı sonucu yaşamlarını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza, gazilerimize acil şifalar diliyorum.. Hain saldırı sonucu yaşamlarını kaybeden şehitlerimizin yakınlarına sabır ve metanet diliyorum. Tarihin şerefli sayfalarında bir kez daha yer almayı hak eden milletimize şükranlarımı arz ediyorum. Şehit ve gazilerimize bir gün değil hergün minnettarız. Ben iki şeye isim bulamıyorum, bir bu alçaklara nasıl hakaret edeceğimin, bir de şehit ve ailelerimize nasıl iltifat edeceğimin ismini bulamıyorum. Teröre destek verenlerin, terörden beslenenlerin, ülkemizi, milletimizi parçalamak bölmek isteyenlerin kirli oyunlar oynayanların, bu oyunları ayaklarına dolaşır inşallah.”.

15 Temmuz’da Sarıyer’de yaşanan olaylar ve darbe sonrası vatandaşların demokrasi nöbetlerini içeren video gösterimi davetliler tarafından ilgiyle izlendi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183