Öne Çıkanlar küçükçekmece belediyesi Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS

Bu haber kez okundu.

30 başkandan 29'u Beştepe'deydi! Sadece Lütfü Savaş katılamadı

   Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, tüm büyükşehir belediye başkanları ile bugün Beştepe'de gerçekleştirdiği toplantıya, CHP'li Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş katılmadı. Savaş, Çin'de olması sebebiyle mazeret bildirerek toplantıya katılamayacağını ifade etti.

3 KAYYUM BELEDİYE BAŞKANI KATILDI

Beştepe'deki görüşmeye, 15 AK Partili, 10 CHP'li, 1 MHP'li ve 3'ü kayyum olmak üzere toplam 29 büyükşehir belediye başkanı, bugünkü toplantıda yer aldı.

CHP'Lİ SAVAŞ'TAN PAYLAŞIM

Lütfü Savaş, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Savaş, şunları ifade etti: "AIPH, Uluslararası Çiçek Üreticileri Birliği'nin 71'inci Genel Kurulu'na katılmak üzere Çin Halk Cumhuriyeti'nin başkenti Pekin'deyiz. Gerçekleşen genel kurulda, 2021 yılında Hatay'da düzenleyeceğimiz EXPO'nun süren çalışmaları hakkında bir sunum yaptık."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183