Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

Yurt dışında staj yapan hemşire adayları Almanya’dan döndü

 Kaymakam Bilgin’e staj çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Hüseyin Kalkavan Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Müdür Faruk Genç gazetemize şunları söyledi:
“Okulumuz 12.sınıf hemşirelik öğrencilerinden 9 kişilik bir grup Almanya’nın Aachen şehrinde bulunan kardeş okulumuz Paul Julies Reuter Berufskolleg ve partner hastaneler olan Medizinisches Zentrum Stadte Regıon (Aachen Bölge Şehir Hastanesi) ve Marien Hospital’la yapılan protokol sonucunda yaz stajlarını yurt dışındaki bu şehirde yaptı.



36 iş günlük stajlarını başarıyla tamamlayarak ülkemize dönen öğrencilerimiz, Alman ailelerin yanında misafir olarak kalıp, her iki ülke kültürünün birbirini daha yakından tanınmasına katkıda bulundular. Ayrıca klinik Almancalarını da geliştirme fırsatı yakaladılar. Kaymakamımız sayın Gürsoy Osman Bilgin’i makamında ziyaret ederek, kendilerine bu imkanı sağlanmasında verdikleri katkı için teşekkürlerini sundular.”


Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183