Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

YSK, YSK’YA ŞİKAYET EDİLDİ!

 Bireysel itiraz hakkını kullanmak için İlçe Seçim Kurulu'na gelen vatandaşlara, gerekli bilgilendirmeyi yaparak, itiraz dilekçelerini hukuki olarak düzenlemelerine yardımcı olmak amacıyla CHP Bakırköy İlçe Başkanı ve yöneticileri de İlçe Seçim Kurulu’nda hazır bulundu.



Referandum sonucunun halkın verdiği karara aykırı bir sonuçla yansıtıldığını söyleyen CHP Bakırköy İlçe Başkanı Celal Sevinç, açıklanan sonucun vicdanlarda kabul görmediğini ve meşru olmadığını ifade etti. Aynı zaman da Avukat olan CHP İlçe Başkanı Sevinç, YSK’nın yurtdışından gelen mühürsüz oyları geçersiz kabul edip, yurt içindekileri ise geçerli saymasını, “Bu bile sonuçların hileli olduğunu gösterir” şeklinde değerlendirdi.
Ayrıca yasal olarak 20 milyondan fazla oy pusulası basıldığını da belirten Sevinç, “Tutanakla iade edilenlerin dışındaki oy pusulalarının akibeti meçhul değil, bellidir” dedi.
YSK’yı, YSK’ya şikayet etmenin şaşkınlığını yaşadığını ifade eden yurttaşlar, itirazların dahi sağlıklı olmadığını, süre kısıtlılığından dolayı seçmenin iş ve eğitim saatinde olduğunun da dikkate alınması gerektiğini söylediler.
Selvi Sarıtaç/Kent Yaşam
 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183