Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt ezgi bulut halay

Bu haber kez okundu.

YSK, REFERANDUMA GÖLGE DÜŞÜRDÜ

 YSK’nın kanunları yasaları hiçe sayarak mühürsüz zarf ve pusulaları geçerli sayılması yönünde aldığı kararın kabul edilemez olduğunu ifade eden Deniz, “Gerek referandum süresindeki adil olmayan şartlar gerekse YSK’nın seçim bittikten sonra kanunlara aykırı olarak almış olduğu karar, seçime gölge düşürmüştür” ifadelerini kullandı.



Sarıyer’de oy kullanan seçmenin yüzde 60’a yakınının yapılmak istenen rejim değişikliğine ‘Hayır’ dediğini belirten Deniz, “Bu Hayır oylarında Anayasa teklifini hazırlayan MHP ve AK Parti’ye mensup vatandaşlarımız da vardır. Ancak Sarıyer’de ana gövde, taşıyıcı unsur, Cumhuriyet Halk Partisinin kadroları olmuştur.


Bütün bu olumsuzluklarda zor şartlarda, can güvenliğini hiçe sayarak, ev ev, sokak sokak, gece gündüz azimle çalışan  Sarıyer’lilere Hayır’a destek veren partililere STK’lara ve CHP Kadın Kolları’na, Gençlik Kolları’na ve CHP’li üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183