Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

YOLUMUZU AÇIN LİDER GELİYOR

Silivri Stadı’nda oynanan ve baştan sona keyifli bir mücadeleye sahne olan maçta son gülen Silivrispor oldu. Grupta birinci ve ikincinin oynadığı maçı Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Bora Balcıoğlu, Silivri İlçe Spor Müdürü Emrah Babuşçu, Silivrispor Kulüp Başkanı Ümit Kalko ile birlikte Kırıkhanlı yöneticiler birlikte takip ettiler. Maç öncesinde Silivrisporlu oyuncular sahaya “Şehitlerimizi Şükranla Anıyoruz” pankartıyla çıktılar. Yine müsabaka öncesinde şehitler için bir dakikalık saygı duruşu da yapıldı. Maça her iki takım da kontrollü başladı. Özellikle orta alanda Silivrispor’da Yunus Yaşan Güney Polat ve Yusuf Atay’ın koordineli çalışmaları sayesinde pozisyonlar ürettik. İlk yarıda maçın 23.dakikasında Silivri orta alanında Güney’in attığı aşırtma pasta İbrahim Fatih Dilek hamle yaptığı sırada Kırıkhan kalecisi Göktuğ elle karışık topa müdahale etmesi üzerine uzun bir süre kırmızı kart itirazları yapıldıysa da maçın hakemi pozisyonu hava atışı ile devam ettirdi. Müsabakanın 37.dakikasında orta alanda aldığı topla dripling yapan Yusuf Atay, Kırıkhan ceza alanı içine mükemmel bir pasla İbrahim Fatih’i topla buluşturdu. İbrahim aldığı mükemmel pası aşırtma bir vuruşla Kırıkhan ağlarına gönderdi ve durum 1-0 oldu. İlk yarı başka gol olmadı ve müsabaka 1-0 Silivri’nin üstünlüğü ile noktalandı.
 
İKİNCİ YARI KONTROLLÜ OYUN
İkinci yarıyada aynı kontrollü oyun ile başlayan Silivrispor zaman zaman pozisyonlar da buldu. İkinci yarının ikinci çeyreğinde Yusuf Atay, Kırıkhan altı pası içinde mutlak bir pozisyonu auta attı. Kırıkhan takımının geliştirmeye çalıştığı ataklar ise Silivrispor defansında erirken kalesinde devleşen Cihan’da maçın kahramanları arasındaydı. Müsabakanın sonunda başka gol olmadı ve Silivrispor aldığı bu üç puan ile ligde ilk yarının bitmesinin ardından liderliğini de perçinlemiş oldu.
 
TRİBÜNLER HARİKAYDI
Ligin ilk yarısının son maçında Silivri Stadı’nın tribünleri tıklım tıklım doldu. Maçın başından sonuna kadar susmayarak takımlarını ateşleyen Kasaba Taraftar grubu ile birlikte tüm tribünler ahenkle şampiyonluk şarkıları da söylediler.
 
BAŞKAN SOYUNMA ODASINA GİRDİ
1-0 galibiyetin ardından şampiyon takımın başkanı Ümit Kalko soyunca odasına girerek oyuncularının aldıkları galibiyet ile ilgili kutlamayı da ihmal etmedi. Oyuncu artan baskıları neticesinde Başkan Ümit Kalko maçın primini yükseltme kararı aldığını da açıkladı.


Stat: Silivri
Hakemler: Yiğit Peşin, Mert Türk, Hamdi Tontu, Ejder Yapıcı
Silivrispor: Cihan 9, Güray 9, İbrahim 9, Yunus 9, İsmail 9, Oğuz 9, Oğulcan 9, Güney 9 (90’ Bülent), Yusuf 9 (72’ Sercan 9), Fuat 9, Fahri Eren 9 (88’ Murat 9)
Kırıkhanspor: Göktuğ 8, Mustafa Acar 8, Mustafa 8, Alican 8 (44’ Murat 8), Muhsin 8, Güven 8, Mehmet 8, Alican Özaltun8, Sercan 8 (85’ Hakan 8), Mehmet Berber 8, Ertuğrul 8 (77’ Yasin 8)
Skor: 1-0
Gol: 37’ İbrahim Fatih (Silivri) 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183