Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi kurban bayramı Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız Nasıl Cevap Verdi kent yaşam gazetesi

Bu haber kez okundu.

Yine metrobüs, yine kaza

Söğütlüçeşme Beylikdüzü seferini yapan 34 TN 2883 plakalı metrobüs, Cevizlibağ'da kontrolden çıkarak bariyerlere çarptı. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık 5 metre yüksekliğindeki manevra alanına düşen metrobüs yan yattı. Aracın camlarının kırılmasıyla yolcular kendi imkânlarıyla dışarı çıktı.
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Kazada, ilk müdahaleleri olay yerindeki sağlık ekiplerince yapıldı. 10 yaralı ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Metrobüs sürücüsü ile bir yolcunun durumunun ciddi olduğu bildirildi.
Metrobüs seferleri Beylikdüzü ve Avcılar istikametlerine kontrollü bir şekilde sağlanırken, saat 09:00 sıralarında devrilen metrobüs çekiciye yüklenerek kaza yerinden kaldırıldı.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183