Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Yıldızlar Altında Sinema Keyfi

 

BÜYÜKÇEKMECE- Mimaroba Büyük Atatürk Parkı’nda aileleriyle birlikte açık havada film izleme keyfi yaşayan vatandaşlar çaylarını ve kahvelerini yudumlayarak temiz havanın tadını da çıkartıyor. Açık hava sinema günlerinin önceki akşam ki konukları Büyükçekmece Belediyesi Halk Akademisi öğrencileri oldu. Halk akademisi kursiyerleri aileleri ile birlikte Çanakkale Zaferi’ni anlatan Özhan Eren imzalı, Son Mektup isimli filmi izlediler.

‘AİLEMİZİ BEKLİYORUZ’

Büyükçekmece ailesini açık hava yaz sinema günlerine davet eden Belediye Başkanı  Hasan Akgün, “Hafızalarda yer eden, unutulmaz ve severek izlenen sinema filmlerini bu yaz mevsiminde de sinema günleri kapsamında halkımızla buluşturuyoruz. Kültür ve sanata büyük ilgi gösteren Büyükçekmece ailemi yaz mevsimi boyunca yıldızların altında sinema keyfi yapmaya davet ediyorum. Büyükçekmece Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarından açık hava yaz sinema günlerini takip edebilirsiniz” ifadesini kullandı.

Kent YAŞAM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183