Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika son dakika haber haberler Kelamdan Kaleme

Bu haber kez okundu.

Yeni Ufukspor'un Şampiyonluk Hesapları

 

Lige iyi bir başlangıç yapan ve 9. Grupta lider konumunda bulunan Yeni Ufuk spor kulüp Başkanı Recep Müftüoğlu, sezon sonu gülen taraf olmak istediklerini ifade ederek, "Bizim işimiz zor bir iş. Zor gitsin ama sezon sonu gülen biz olalım. Rakipler takım yaparken, Yeni Ufukspor'un bu kadar iyi gideceği hiçbir takımın kafasında yoktu. İstanbul 2.Amatör Lig 9.Grup üç maçımızı kazanarak lider konumundayız, sonu iyi olsun. Şampiyon olan taraf biz olalım. Biz işimizi doğru yaptığımız sürece de istiyoruz ki biz sevinen taraf olalım. Çünkü burada önümüzdeki sene için proje yapa bir Yeni Ufuk spor takımı var.

Başkan Müftüoğlu, moral ve motivasyonlarının yerinde olduğunu belirterek, "Hiçbir sıkıntımız yok.  O yönde de emin adımlarla gidiyoruz. Hedefli olan takım biz olunca bir şeyler insanlara zor gelebilir ama şunu unutmasınlar, biz bu takımı hedefte tuttuğumuz sürece 1.Amatör Lig'e çıkardığımız sürece çok daha büyük bir kulüp haline gelecek.

Yeni Ufukspor'un isteklerine cevap verebilecek bir kulüp haline gelmiş olacak. Bizim bütün isteğimiz ve çalışmamız bu. Ben burada kalıcı değilim. Hiçbir insan futbol kulüplerinden kalıcı değildir. Burada olduğum sürece doğruları yapıp Yeni Ufuk spor farklı bir kimliğe bürünecektir" ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183