Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Yeni Meclis Salonu Dualarla Açıldı

 

ESENYURT- Esenyurt Belediye Başkanlığı yeni binasında hazırlanan Esenyurt Belediye Meclis Salonu dualarla açıldı. Modern görünümü ve gelişmiş teknik alt yapısı ile göz dolduran salonda ilk toplantı da gerçekleşti. Mayıs ayı ilk meclis toplantısı öncesi yapılan açılışa Esenyurt Belediye Başkanı Ali Murat Alatepe, başkan yardımcıları, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı ve Esenyurt Belediye Meclis üyesi Yasir Çelik ve diğer meclis üyeleri katıldı.



VATANDAŞLAR DA KATILACAK

Dualar eşliğinde açılış kurdelesi kesilen yeni salondaki ilk toplantıya Ali Murat Alatepe başkanlık etti. Başkan Alatepe yeni Meclis Salonu’nun hayırlı olmasını dileyerek, “Allah Esenyurt ve ülkemiz için hayırlı kararlar almamızı nasip eylesin. Sonraki meclis toplantılarından birisini kültür merkezlerimizden birinde yaparak  vatandaşlarımızın daha fazla katılımını hedefliyoruz. Hatta sonbaharda bir toplantımızı da stadyumda yaparak binlerce Esenyurtlunun meclis toplantılarımızı görmesini istiyoruz” dedi.  Yapılan konuşmaların ardından Alatepe’nin başkanlığında başlayan meclis oturumunda gündem maddeleri oybirliğiyle kabul edildi. Bu arada istifa eden Ak Parti Meclis Üyesi Mustafa Gevrek’ten boşalan Çevre Komisyonu üyeliğine de oybirliğiyle Engin Karaboz getirildi. Gündem maddelerinin değerlendirilmesi  amacıyla toplantının 10 Mayıs’ta devam etmesine karar verilerek oturum kapatıldı. 

 Kent YAŞAM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183