Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika haberler son dakika haber Kelamdan Kaleme

Bu haber kez okundu.

“Yeni Dönemde Esnaf Odaları İle İletişimimizi Güçlendireceğiz”

 

Başkan Gökhan Yüksel’e ilk ziyaret, CHP İstanbul İl Başkan Yardımcısı Kemal Gülhan ve CHP geçmiş dönem Balıkesir Milletvekilli Namık Havutça’dan geldi. Tebriklerini ileterek, yeni dönemde kendisine başarılar dileyen Kemal Gülhan ve Namık Havutça’ya ziyaretten dolayı yaşadığı memnuniyeti dile getiren Başkan Gökhan Yüksel, konuklarına teşekkür etti.

 

Daha sonra; Kartal Kadın ve Erkek Berberleri Esnaf Odası Başkanı Adem Etirli, Kartal Şoförler Ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Fikret Çelik, Kartal Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Erol Demirci, Kartal Pazarcılar Odası Başkanı Mete Boyraz, Kartal Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Hamit Çiftçi ve Fırıncılar Sendikası Kartal Şube Başkanı Yaşar Tüylüoğlu, Başkan Gökhan Yüksel’i makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu. Nazik ziyaretlerinden dolayı Oda Başkanlarına teşekkür eden Başkan Gökhan Yüksel, yeni dönemde esnaf odalarıyla iletişimlerini daha da güçlendireceklerini belirtti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183