Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

YAZ TATİLİ DEDE VE NİNELERLE BU MERKEZDE

 

Esenler Belediyesi Sosyal Yardım İşleri bünyesinde faaliyet gösteren Dede Torun Yaşam Merkezi'nde, torunların dede ve nineleriyle gönüllerince vakit geçirdikleri bir yaz tatili yaşanıyor. Dede Torun Yaşam Merkezi'nde çınarlar, filizlerle bir araya geliyor ve iki nesil birbirinden renkli, eğlenceli, dopdolu günler geçiriyorlar. Akıl oyunlarından etkinlik ve masal odasına kadar çok sayıda sınıfın bulunduğu merkezde Kur'an-ı Kerim okuma ve ebru dersi de veriliyor. Çocukların hem arkadaşlarıyla hem de dede ve nineleriyle birlikte etkinlikler gerçekleştirdikleri merkez, nesiller arası gönül bağını da kuvvetlendiriyor.


TORUNUNU ALAN GELEBİLİR

Merkezde yaz boyu süren etkinliklere katılmak isteyen 3-12 yaş aralığındaki çocuklar, dede ve nineleriyle birlikte kayıt yaptırabiliyorlar. Havaalanı Mahallesi'nde bulunan Dede Torun Yaşam Merkezi'ne katılmak için çocuğun kimliğiyle birlikte vesikalık fotoğrafı, dede ve ninelerin ise kimlik fotokopileriyle başvuru yapmaları yeterli oluyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183