Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

Yaz Neşesi Bitmedi

 ESENLER- İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin (İBB), İstanbulluların yaz akşamlarında keyifli zaman geçirmeleri için düzenlediği etkinlikler kapsamında, sanatçılar Hamdiye Erol ve Takan Öngen Esenler'de konser verdi.

İstanbulluların büyük ilgi gösterdiği ‘İstanbul’da Yaz Neşesi’ etkinlikleri birbirinden değerli sanatçıların performanslarına sahne oluyor. Cuma ve cumartesi akşamları gerçekleşen konserlerde Esenler Dörtyol Meydanı'nda sanatçı Tarkan Öngen, Türk müziğinin sevilen eserlerini Esenlerliler için seslendirdi. Öngen, vatandaşların isteklerine de yer verdiği konserinde "Son Mektup", " Ey Güzel İstanbul Benim Sevgili Yarim", "Çal Kanunum Çal" gibi Türk Sanat Müziği eserlerini okudu.

​​​​​​​

TÜRKÜ ZİYAFETİ

Türk Halk Müziği sanatçısı Hamdiye Erol ise cumartesi günü gerekleşen konserinde Türk halkının gönlünde yer etmiş eserleri seslendirerek, Esenlerlilere müzik ziyafeti sundu. Erol'un seslendirdiği "Kahveyi Kavururlar İçmeden Savururlar", "Beyaz Giyme Toz Olur", "Saçlarıma Rüzgar Değdi", "Suya Gider Allı Gelin" türküleriyle vatandaşlar zaman zaman hüzünlü dakikalar yaşarken bol bol da eğlendiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183