Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

YAŞLILAR HAFTASI KARTAL’DA KUTLANDI

 Kordonboyu Mahallesi’nde bulunan bir restaurantta düzenlenen yemeğe Başkan Altınok Öz’ün yanı sıra; Kartal Belediyesi Başkan Yardımcıları, Kartal Belediyesi Birim Müdürleri, Kartal Belediyesi Meclis Üyeleri, Kartal Gönüllüleri Başkanı Hülya Çimenkoyun ve 200’e yakın yaşlı vatandaş katıldı.

 

Yaşlılar, bir toplumun hafızasıdır”

 

Yemekte bir konuşma yapan Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz, “Kartal Anneler Derneği Başkanı Kadriye anneye Allahtan rahmet dileyerek konuşmama başlamak istiyorum. Yaşlılar gününüzü kutluyorum. Yaşlılar; bir toplumun hafızası, ana direğidir. Yaşlıların verdiği bilgi, tecrübe ve ahlakla toplumlar ayakta durur. Bunun için sizler çok önemlisiniz. Hepinize sağlıklı günler diliyorum.” dedi.

 

Programın sonunda Kartal Belediyesi’nin okuma-yazma kursuna giderek okuma yazma öğrenen 65 yaşındaki Sarıtel Güney, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz için yazmış olduğu şiiri okudu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183