Öne Çıkanlar dış cephe boyamaları yan fülüt bulut ezgi halay

Bu haber kez okundu.

Unutulan Sağlık Ocağı

 

İnşa edildiği günden bugüne kadar hiç bir faaliyet göstermemiş olan binanın bütün camları kırılmış ve duvarları yazılarla kaplanmış durumda. Tinercilerin içeride uyuşturucu madde kullanması ve orada toplanmaları çevrede ki vatandaşları korkutuyor. Yetkililerin binayı inşa edip hiç bir şekilde faal duruma geçirmemesinden yakınan mahalle sakinleri bir an önce bu durumun ortadan kaldırılmasını, binanın onarılıp daha güvenli olmasını ve amacı doğrultusunda hizmete açılmasını istiyor.

4 Km Uzaktaki Sağlık Merkezine Gidiyorlar

Mahallelerindeki aile sağlığı merkezinin kapalı olmasından dolayı 4 km uzaklıktaki aile sağlık merkezinden hizmet alan vatandaşlar hizmete ulaşmak için birçok sıkıntı çekiyor. “Kendi mahallemizde binamız varken neden o kadar uzaktaki bir yere gitmeye mecbur bırakılıyoruz? Neden yetkililerin sorumsuzluğunun sonuçlarına biz katlanıyoruz? Hem bize hem de bu devletin parasına yazık değil mi? şeklinde sitemde bulunan mahalle sakinleri bir an önce bu duruma çare bulunmasını ve hizmete kavuşmayı bekliyor.

Akmugan, vatandaşın parası heba edilmesin

CHP Başakşehir Belediyesi ve İBB meclis üyesi ( Belediye Başkan Aday adayı)Abdulhadi Akmugan ve Zeynel Yılmaz’da harabeye dönen sağlık ocağında inceleme yaptılar. Gördükleri manzara karşısında şaşkınlıklarını dile getiren Akmugan ve Yılmaz,vatandaşın parasının böylesi vurdum duymazlıklarla heba edildiğini söylediler. Akmugan ve Yılmaz, vatandaşın şikayeti üzerine geldikleri alanda gördüklerine inanamadıklarını sözlerine eklediler

UYUŞTURUCU KULLANANLARA DEĞİL,SAĞLIĞA HİZMET ETSİN

8 yıl önce yapımı tamamlanan sağlık ocağına sağlık vermesi adına atanması gereken doktor ve sağlık personeli atanmayıp boş bırakılınca maalesef ki sağlık hizmeti vermesi gereken bina uyuşturucu kullanan gençlerimizin mekanı olmuş. İBB’nin de gündemine taşıyacaklarını belirten CHP’liler, burdan da sağlık bakanına çağrı yaparak sağlık ocağı olarak planlanan bu binanın en kısa sürede amacı doğrultusunda kullanılmasını istediler.

 KENT YAŞAM / GAMZE ÜNLÜ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183