Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu haberler gelecek sıcak gelişme

Bu haber kez okundu.

Ümraniye’ye ikinci metro müjdesi..!

 Türkiye’nin ilk sürücüsüz metrosu olan ve trafik yoğunluğunu önemli ölçüde azaltacak olan Ümraniye-Dudullu-Bostancı metro hattının tünel birleştirme törenine İBB Başkanı Mevlüt Uysal ve Belediye Başkanı Hasan Can’ın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekillileri Osman Boyraz, Hasan Turan, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Mahmut Eminmollaoğlu, AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı İsa Mesih Şahin, AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Av. Mustafa Naim Yağcı, AK Parti Ümraniye İlçe Kadın Kolları Başkanı Hülya Taşçı, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Yardımcıları, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları, İBB Mühendisleri ve çalışanlar katıldı.


Tünellerin birleştiği, ray montajının yapıldığı programda bir konuşma yapan İBB Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, “İstanbul’da yaşayan vatandaşların en büyük sorunu ulaşım sorunudur. Biz de belediye olarak 14 yıldır ulaşımın rahatlaması için çok ciddi bir emek harcıyoruz. Dudullu istasyonunda çalışmalar bittikten sonra birbirine bağlanan ilçeler sayesinde mesafeler daha da kısalmış olacak. 2023 yılına kadar İstanbul’da 1000 Km’lik metronun işler hale gelmesini hedefliyoruz. 9 metro istasyonunu kapsayan bu metromuz, çalışmalar tamamlandıktan sonra 2019 yılında hizmete girmiş olacak” dedi.


Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183