Öne Çıkanlar belediye Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

Ümraniye Belediyesi’nde öğrencilere çok amaçlı spor salonu

 2017-2018 eğitim - öğretim yılı tüm ülkede coşkulu bir şekilde başladı.  Başkan Hasan Can, Ümraniye’de de büyük bir sevinçle karşılanan ilk ders gününde; TOKİ Esenkent Ortaokulu’nda öğrencilerle bir araya geldi. Düzenlenen programa Başkan Hasan Can’ın yanı sıra; Ümraniye Kaymakamı Suat Dervişoğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Başkan Vekili Ebru Saraçoğlu, Ümraniye İlçe Millî Eğitim Müdürü Süleyman Gökçimen, Ümraniye Müftüsü İlyas Yılmaztürk, Ümraniye İlçe Emniyet Müdürü Murat Çakır, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Sibel Şenocak ve Cemali Ergül, AK Parti Ümraniye Mahalle Başkanları, okul müdürleri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.



CAN: HEP BERABER MİLLÎ EĞİTİMİ DAHA DA YÜKSELTECEĞİZ

Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:

“Millî eğitim bizim, her vatandaşımızın milli meselesidir. Bu konuda hiçbir şeyden feragat edemez, hiçbir konuda sarf-ı nazar edemeyiz. Hep beraber millî eğitimi daha da yükseltmeye çalışacağız. Türkiye’de ikili eğitimden tekli eğitime geçilme sürecindeyiz ve bunun için biz de elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Eğitim mücadelesinden yılmadık, vazgeçmedik, vazgeçmeyeceğiz” dedi.

Törenin sonunda Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve Kaymakam Suat Dervişoğlu ile ilçe protokolü, Ümraniye Belediyesi tarafından TOKİ Esenkent Ortaokulu’na kazandırılan çok amaçlı spor sahasının açılışını gerçekleştirdi.

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183