Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası belediye Haber YGS

Bu haber kez okundu.

Uluslararası online sanat sergi açtılar

 Bursa Ula Sanat öncülüğünde pandemi nedeniyle online olarak uluslararası karma sanat sergisi açıldı. ulusanat.com internet sitesi ve sosyal medya hesaplarında izlenime açılan sergide yurtiçi ve yurtdışı 122 sanatçının, 122 farklı eserleri beğeniye sunuldu. Online olarak açılan sergide yağlı boya, akrilik, karakalem, heykel, çini, kakma sanatı, ahşap yakma sanatı, tezhip, ebru sanatı, su kabağı, kıltestere, ahşap oymacılık, örgü, takı tasarım, filografi gibi tüm sanat dalları yer aldı.


Herkes gibi dört aya yakın karantinada kalan sanat dünyası evinde boş durmadı; Sanatını icra edip bir birinden güzel eserlerini bir araya getirip, online olarak sanat severlerle buluştu.




Sergiyi organize eden Bursa Ula Sanat Yönetimi'nden, Ahşap Yakma Hocası Ali Ula ve Güner Ula kardeşler açılan sergiyle ilgili şunları söyledi; "Korona sanata ve sanatçıya engel olamadı. Pandemi döneminde sergi salonlarında sergilerimizi açamadık ama Ula Sanat olarak sanatın ve sanatçının yanında olduk."


Ülkemizde sanata değer verilmediğini söyleyen Ula kardeşler; 'Ula Sanat olarak elimizi taşın altına koyduk. Sanatı ülkemizde sevdirmek ve gelecek nesile aşılamak istiyoruz. Uluslararası bütün sanat dallarını barındıran bir ula sanat platformu kurduk.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183