Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Uğur Ortaokulu’ndan muhteşem mezuniyet

Beylikdüzü’nde bulunan Uğur Ortaokulları’nın mezuniyet töreni Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi’nde gerçekleşti. Renkli görüntülere sahne olan programa katılımın yoğun olduğu gözlendi.
Başarıları ile adından söz ettiren Beylikdüzü Uğur Ortaokulları’nın mezuniyet töreni Aşık Veysel Güzel Sanatlar Lisesi’nde gerçekleşti. Heyecanları gözlerinden okunan öğrenciler, salona velileri ile geldi. Modern dans gösterilerinin de yer aldığı mezuniyet, izleyenlere unutulmaz anlar yaşattı.
Öğrencilerin okul anılarının olduğu slayt gösterisinden sonra, temsili diploma törenine geçildi. Sınıflarında derece alan öğrencilerin takdimlerinden sonra, rehber öğretmenlere de plaket takdim edildi.


KARAALİ: İLK MEZUNLARIMIZIN HEYECANINI YAŞIYORUZ
TEOG birincisi Gülin Yıldız, plaketini okul müdürü Özgür Karaali’nin elinden aldı. Törende konuşma yapan Karaali, “Bu yıl ilk mezunlarımızı vermenin heyecanını yaşıyoruz. Acısıyla, tatlısıyla bir dönemi daha geride bıraktık. Tüm öğrencilerimizin yolu açık olsun. Hayatlarında başarı diliyorum” şeklinde konuştu.
Tören öğrencilerin kep atmasından sonra, hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu.












Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183