Öne Çıkanlar kent yaşam kartal Haber belediye Bağcılar Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Türkiye’de ilk kez düzenlenecek GESS Turkey için geri sayım başladı!

 Eğitim alanındaki uluslararası ve yerel tüm uygulayıcıların en yeni ürünlerini sergilediği, sektöre ilham veren konuşmalar ve uygulamalı atölye çalışmalarıyla tüm dünyadan eğitimcilerin bir araya geldiği ünlü GESS Fuar ve Konferansları serisi Dubai, Endonezya ve Meksika’dan sonra Türkiye’de ilk kez 19-21 Ekim tarihlerinde gerçekleşiyor. T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü’nün desteğiyle, Tarsus İFO tarafından F&E Group işbirliğiyle, WOW İstanbul Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan organizasyon, Türkiye’nin büyüyen eğitim sektörüne hizmet etmeyi hedefliyor. Fuarla eş zamanlı gerçekleştirilen ve içeriği, GESS’in global eğitim pazarındaki 11 yıllık deneyimiyle hazırlanan ücretsiz konferanslarında ise STEM, nörobilim, sanal gerçeklik, robotik, kodlama, programlama, kanıta dayalı öğrenme, eğitimdeki dijital ve interaktif teknoloji trendlerine ilişkin oturumlar yer alıyor. Ayrıca program kapsamında, eğitimcilerin edindikleri pratik öğretme metotlarını sınıflarına hemen taşıyıp uygulayabilecekleri biçimde kurgulanan özel oturumlar da olacak. Etkinlikte deneyimlerini paylaşmak üzere konuşmacı olmak isteyen eğitim profesyonelleri, adresi üzerinden başvuruda bulunabilecek.

 

Dersliklerde verilen eğitimin kalitesini yükseltmeyi hedefleyen ve bugüne kadar yüzlerce ülkeden binlerce eğitim uzmanını buluşturan dünyanın ünlü GESS Küresel Eğitim Malzemeleri & Çözümleri fuar ve konferansları, Dubai, Endonezya ve Meksika’nın ardından Ekim ayında Türkiye’de ilk kez düzenleniyor. Tüm öğretmenler, okul müdürleri, müdür yardımcıları, eğitim kurumlarının satın alma ve idari işler departman yöneticileri ile okul gruplarının sahipleri açısından mutlaka takip edilmesi gereken bir etkinlik olarak öne çıkan GESS Turkey, gelişen dijital içerikler ve yeni eğitim teknolojilerinin yanı sıra eğitmenlerin gündemdeki konulara ve farklı eğitim tekniklerine ilişkin donanımlarını artıran oturumlara ev sahipliği yapacak.

 

Eğitim endüstrisinin yerel ve global liderleri, 16 milyonu aşkın öğrencisiyle, pek çok ülkenin nüfusunu geride bırakan Türk eğitim sistemine, GESS ile ulaşacak…

 

Türkiye’nin ulusal eğitim sistemi bugün itibariyle 16 milyonu aşkın öğrenciye hizmet verirken, eğitime yönelik harcamalar tüm hükümet harcamalarının %13’üne karşılık geliyor. Okul öncesi eğitim alan 6.5 milyon, orta öğretimdeki 9 milyon ve yüksek eğitimde öğrenim gören 5 milyon 450 bin öğrencisi ile hızla büyüyen, sadece özel sektörde geçen yılı yüzde 40’lık büyüme ile kapatan Türkiye’deki eğitim pazarına, bu alanda malzeme, ürün, hizmet ve teknoloji sunan yurt içi ve yurt dışı firmalar GESS Turkey ile ulaşmaya hazırlanıyor.

 

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü GESS Turkey’i destekliyor!

 

T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Gener Müdürlüğü, dünyanın önde gelen eğitim fuarları ve konferansları organizasyonu GESS’in (Küresel Eğitim Malzemeleri ve Çözümleri) Türkiye ayağı olan GESS Turkey’i destekliyor. “GESS Fuarı’nın ülkemizi seçmiş olması bizim için mühim” diyen T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürü Bilal Tırnakçı, “Türkiye’de ve dünyada eğitimin yeni yolu teknoloji taşları ile döşenmektedir. Biz de eğitimimizin önünü açmak için bu yolda yeni adımlar atmaya devam edeceğiz. GESS Turkey’in de bu adımlardan biri olduğuna inanıyoruz” dedi.

 

19-21 Ekim 2017 tarihlerinde WOW İstanbul Kongre Merkezinde eğitim alanında dünya çapında fark yaratanları buluşturacak olan GESS Turkey Fuar ve Konferansları ve etkinliğe katılım konusunda detaylı bilgi için adresini ziyaret edebilirsiniz.

 

 

İFO Tarsus; 2011 yılından bu yana Tarsus Group'un bünyesinde yer alan İFO Tarsus, pazar lideri fuarları organize etme konusunda 25 yıllık deneyime sahip, portföyünde yer alan ve her biri kendi alanında öncü Avrasya bölgesinin lider fuarlarına eğitim teknolojileri sektörünü de ekleyerek çalışmalarına devam etmektedir.  İFO Tarsus, çalıştığı alanlarda yurtiçi ve yurtdışı mesleki dernek ve birlikler ile işbirliklerini geliştirmekte ve düzenlediği tüm fuarların bir ticaret merkezi haline gelmesi için çalışmalar yürütmektedir ve bunun sonucunda Avrasya bölgesinin lider uzmanlık fuarlarına ev sahipliği yapmaktadır. Bu fuarlar, asansör ve yürüyen merdiven sektöründe dünyanın en büyük üç fuarından biri olan Asansör İstanbul, Avrasya'nın alanında en büyük fuarı olan SIGN İStanbul Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı, Avrasya'nın lider çevre teknolojileri fuarı REW İstanbul ve onunla eş zamanlı olarak düzenlenen İSG Avrasya İş Sağlığı ve Güvenliği fuarlarıdır. İFO Tarsus hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için; www.ifo.com.tr

 

F&E Group; Ortadoğu’daki etkinlik sektörünün en itibarlı ve uzun süredir kalıcı olan isimlerinden biridir. 1958 yılından beri çeşitli pazarlara yönelik uluslararası ticari sergilerin organizasyonunu gerçekleştiren F&E Group’un portföyünde Dubai Airshow (Havacılık Fuarı), Gulf Print & Pack, MEBA (Ortadoğu Ticari Havacılık Fuarı) gibi endüstriye liderlik eden etkinlikler ve BAE (Birleşik Arap Emirlikleri), Meksika, Endonezya ve artık Türkiye’de gerçekleştirilmeye başlanan ve küresel bir marka haline gelen GESS (Küresel Eğitim Malzemeleri ve Çözümleri) Fuarı yer almaktadır. F&E Group, 2007 yılında Tarsus Grup’un bir üyesi olmuştur. F&E Group hakkında daha fazla bilgi sahibi olmak için; www.fegroup.ae





 

Kaynaklar:

1.    World Bank

2.    Unicef

3.    UNESCO

4.    National Education Statistics Report- Formal Education 2015 – 2016

5.    The  with the World Bank (2006-11)

6.    Tarsus Group 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183