Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

Türkiye Şampiyonası’na gidiyorlar

 Çatalca Belediyesi Karate Takımı, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Okullar arası Karate Şampiyonası’na katılarak başarısını bir kez daha gözler önüne serdi. İstanbul Bağcılar Olimpik Spor Salonu’nda yapılan seçmelere katılan sporcular başarılarıyla Çatalca isminden söz ettirdi. Bağcılar Kaymakamı Orhan Çiftçi ve Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’nın da takip ettiği il seçmelerine üç sporcuyla katılan Çatalca Belediyesi Karate Takımı, finale kalmayı başararak büyük alkış aldı.







GURUR TABLOSU

İl seçmelerinde Milli Sporcumuz Balkan Şampiyonu Hasan Celal Yıldırım, iki kategoride yarışarak Kumite’de altın, Kata'da gümüş madalya aldı. Gençlerde Ömer Sağır gümüş madalya alırken, minikler kategorisinde Çatalca Belediyesi Karate Okulu alt yapısından yetişen Osman Burak Keleş, bütün rakiplerini yenerek Türkiye Okullar arası Karate Şampiyonası’na gitmeyi hak etti. Seçmelere katılan üç sporcunun da Türkiye Şampiyonası’na gitmeye hak kazanması, Çatalca’nın gurur tablosu olarak değerlendirildi.

Spora ve sporcuya verdiği önemi her fırsatta dile getiren Çatalca Belediye Başkanı Cem Kara, yakından takip ettiği il seçmelerinde başarı göstererek finale kalan sporcuları kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Senay BADUR-Kent Yaşam


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183