Öne Çıkanlar Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası belediye YGS

Bu haber kez okundu.

Türkiye Her Zaman Azerbaycan’ın Yanındadır

 Çatışmada, Azerbaycan ordusundan3 asker şehit olmuş, 4 asker yaralanmıştı.Şehitlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

Tüm dünya Kovid-19'la savaşırken, Ermenistan önce Karabağ’da ULUSLARARASI kuruluşların tanımadığı milletvekili ve cumhurbaşkanlığı seçimlerini yaptı .Şimdide Tovuz sınır bölgesinde böyle bir saldırı ve provokasyon gerçekleştirdi. Bölgede Ermenistan'ın, sürekli ateşkesi ihlal etmesi ve dünkü saldırılar , Erivan yönetiminin bölgede huzur ve istikrar istememesinin en önemli kanıtıdır.


Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri'nin Kovid-19 nedeniyle küresel ateşkes çağrısına verdiği desteği tanımadığının en önemli kanıtıdır .



Uluslararası toplumu Ermenistan’ın Azerbaycan’a yönelik saldırgan politikasını ve iki ülke sınırındaki provokatif eylemlerini şiddetle kınamaya ve Azerbaycan’ın Toprak bütünlüğü çerçevesinde konunun çözüme kavuşturulması sağlanmaya çağırıyoruz.Türkiye herzaman Can Azerbayan ‘ın yanındadır.”dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183