Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Türk Polis Teşkilatı 174 yaşında

 

Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü yıl dönümü kapsamında Taksim Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda emniyet mensubu katıldı. Etkinlik kapsamında Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılırken çevik sesler korosu ve seslendirilen mehter marşları vatandaşlardan büyük ilgi gördü.

Türk Polis Teşkilatı'nın 174'üncü Kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Taksim Meydanı'nda çok sayıda emniyet mensubunun katıldığı bir program düzenlendi. Etkinlikte Taksim Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı'na çelenk bırakılırken, İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Sinan Kökten konuşma yaptı. Etkinlikte emniyet mensuplarından oluşan çevik sesler korosunun ardından mehter takımı çıkarak marşlar söylendi. Söylenen marşlar çevredeki vatandaşlardan yoğun ilgi gördü.

"İstanbul emniyeti, Türkiye'nin emniyetidir"

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Sinan Kökten konuşmasında Türk Emniyet Teşkilatı'nın kuruluş yıl dönümünü kutlarken, "İstanbul polisinin hedefi, devletin tüm kurumlarıyla işbirliği içerisinde bilimsel ve teknolojik gelişmelerden de faydalanarak bu şehri sadece Türkiye'nin değil dünyanın en güvenli şehri haline getirmektir. İstanbul'un emniyeti, Türkiye'nin emniyetidir" ifadelerini kullandı.

Gamze ÜNLÜ / Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183