Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Turgutlu’nun “Kuru Üzüm’ü” MHP Genel Merkezinde.

 

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Turgutlu İlçe Teşkilat’ınca projelendirilen,  Kadın Kolları tarafından el emeği göz nuru ile hazırlanan ahşap kutular içersinde, Turgutlu’nun meşhur “Kuru Üzüm’ü” Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Genel Başkanı Sn: Dr. Devlet BAHÇELİ’YE, Başkanlık Divanı Üyelerine ve TBMM Grup Başkan Vekili ve Manisa Milletvekili Sn: Erkan AKÇAY’A, takdim edildi.

 

Büyük Kurultay Sonrası, Turgutlu “Kuru Üzüm”ü ile yapılan hayırlı olsun ziyaretlerinden, duydukları memnuniyetlerini dile getiren Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Lideri Sn: Dr. Devlet BAHÇELİ ve Başkanlık Divanı Heyeti, Turgutlu “Kuru Üzüm’ünü” masalarına bırakarak, gelen misafirlerine ikram’da bulunacaklarını ifade ettiler.

 

Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Turgutlu İlçe Teşkilat Başkanı Orhan Sayar konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, İlçe Başkanlığı öncesinde gazetecilik mesleğini icra ederken,

Turgutlu’nun “Kuru Üzüm’ü” ile ilgili her zaman gündem oluşturmayı, “Kuru Üzüm’ü” gündemde tutmak için mücadele verdiğini ve mücadele etmeye devam edeceğini ifade etti.

 

Başkan Sayar; Felsefesinin üretilen ürünün, kendilerinin tüketememesi durumunda, başkalarının tüketmemesinden dolayı, yakınma ve isyan etmeye haklarının olmadığını kaydetti.  Turgutlu “Kuru Üzüm’ünün” her Daire Müdürünün, her Parti Teşkilatının, her Sivil Toplum Kuruluş Başkan ve Temsilcilerinin masalarının üzerinde olması gerektiğine vurgu yapan ve inanan Başkan Sayar konunun önem ve ehemmiyetine dikkat çekti.

 

 

Başkan Sayar konuyla ilgili olarak yaptığı açıklamasında; “Öncelikle geçtiğimiz aylarda başkent Ankara’da kurulan Tarım Komisyonlarında görev alan ve üzüm üreticilerimizin önemli oranda gözü, kulağı oldukları için, TBMM Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekilimiz Sn: Erkan AKÇAY ile İzmir Milletvekilimiz Sn: Ahmet Kenan TANRIKULU’NA Şahsım, Teşkilatım ve Üreticilerimiz adına Teşekkür ediyorum.

 

Turgutlu Ziraat Odası Başkanı Sn: Abdullah Şenol’dan edindiğimiz bilgilere göre, İlçemizin 75 bin dekarlık bereketli topraklarında yılda 30 bin ton yetiştirilen,  kurutmalık çekirdeksiz sultaniye üzümü bağlarından elde edilen ürünlerin, tamamen ihraç edildiğini ve elde edilen gelirin 15 bin üreticiye geçim kaynağı sağladığı, bu 15 bin üreticinin her bir hanesinde 3’er nüfus olduğunu göze aldığında toplamda bu sayı 45 bin kişiye tekabül ediyor.”Dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183