Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Tural: Dil öğrenmede çığır açıyoruz...

 

'Tural yenilik önemli'

Program, Sinem Tural’ın okulun kuruluş amaç ve hizmetlerine yönelik bir sunumuyla başladı. Revolution’un öncesinde sadece İngilizce öğretilen bir okul olduğunu, daha sonra büyüyerek dil okulu hüviyetine kavuştuğunu belirten Tural, “Dünya genelinde İtalya’da başlayan bir akım var. Dilin iletişim aracı olduğunu anlatan bir fiolog  akım var ve bu akım Türkiye’de dalga dalga yayılıyor. Türkiye'de bunu yerine getiren kurum yok. Biz de bu eksikliği farkederek bu büyük eksikliği gidermeye çalışıyoruz” dedi.
Tural sözlerini şöyle sürdürdü: “Dil edinmenin temel amacı iletişim kurmaktır ve dil ancak kullanılarak öğrenilir gerçeğinden yola çıkarak; gramere dayanan geleneksel dil öğretme yaklaşımlarına alternatif bir eğitim modeli oluşturmak amacıyla yan yana geldik. Hızlı pratik amaca hizmet eden yöntemle ve anadilinde eğitim veren pedagojik formasyonlu öğretmenlerle çalışmaktayız. Kurumumuz, pedagojik formasyon almış anadilinde eğitim veren yabancı öğretmenlerle verilen eğitimde yüksek başarılara imza atmıştır.
Metodu etkili dil öğrenme olan, pratik odaklı yabancı dil sınıflarımızda, sadece dilbilgisi değil, gerçek anlamda günlük hayatta ve iş hayatımızda rahat bir şekilde konuşmamızı sağlayacak kalıpları ve yapıları çok kısa sürede kullanabilecek seviyeye ulaşabilirsiniz. Eğitimlerimizde ağırlık verdiğimiz bu konuşma kalıpları ile kısa sürede öğrenmek istediğiniz yabancı dili akıcı bir şekilde konuşabilirsiniz.”
Ebru Güneysel-Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183