Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi kurban bayramı kent yaşam gazetesi Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız Büyükçekmece

Bu haber kez okundu.

TEKSTİL’DEN TURİZM’E

Tekstil üretiminde hatırı sayılır bir yeri olan, en büyük pazarı Almanya başta olmak üzere çeşitli ülkelere ihracat yapan bir firmanın yönetim kurulu başkanı olan Bafralı İş Adamı Yalçın Bayrak son yıllarda turizm sektöründe de yerini aldı. 

Üç yıldır Otel İşletmeciliği yapan Bayrak  turizm sektörünün altın çağına gireceğini ifade etti. Yalçın Bayrak; " Turizmin geleceği adına çok olumlu gelişmeler bekliyorum.  Otelcilik turizmin gözbebeğidir ve bu yıl otelcilerin Altın yılı olacaktır.  Çünkü  iç ve dış pazarda ciddi oranlarda satış artışları görüyoruz." dedi.

İSTANBULLUNUN TERCİH ETTİĞİ BÖLGEYİZ

Bayrak;  "İzmir'in  Çeşme ilçesinde Ayasaranda Koyu'nda  Sakız Adası manzarası ve koy içinde kendine özel koyu ile  sakin ve gizli kalmış güzellikleri sizinle paylaşabileceğimiz bir Ege oteliyiz.

Çeşme  destinasyonu iç pazar destinasyonu olup özellikle İstanbul’un çok tercih ettiği bir bölgedir. İzmir'e 80 km uzaklıkta olan Çeşme'deki otelimiz aynı zamanda İzmirliler'in özellikle hafta sonlarındaki ilk tercihidir.

Otelimiz ve Çeşme bölgesi söylediğim gibi iç pazarın yani Türk misafirlerin vazgeçilmezidir"  ifadesinde bulundu.

Elizan Altunufağı / Kent Yaşam

Konseptimiz

Her şey dahil sisteminde hizmet veren otelimizde sabah, öğle ve akşam açık büfe yemekler ücretsizdir. Tesisin belirlemiş olduğu markalar dahilinde bazı yerli alkollü ve alkolsüz içecekler 10.00-23.00 saatleri arasında ücretsiz.


Hizmet Saatleri: 
08:00 – 10:00 Açık Büfe Kahvaltı (Ana Restoran) 
12:30 – 14:00 Açık Büfe Öğle Yemeği (Ana Restoran) 
19:30 – 21:30 Açık Büfe Akşam Yemeği (Ana Restoran) 
15:00 – 17:00 Snack Büfe 
17:00 – 18:00 Kek Saati 
19:00 – 02:00 A'la Carte Restoran (Tüm hizmetler ücretli) 
10:00 – 18:00 Havuz Bar (Yerli Alkollü – Alkolsüz İçecekler Ücretsizdir.) 
10:00 – 22:30 Lobby Bar (Yerli Alkollü – Alkolsüz İçecekler Ücretsizdir.)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183