Öne Çıkanlar ibb İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu haberler gelecek

Bu haber kez okundu.

Teknik servisten, Türkiye temsilciliğine

 Geride bırakılan 20 yılda sürekli kendini yenileyen, teknik kadroyu ve hizmet alanını genişleten ETES, şimdi kendi alanında ilk sıralara yerkleşmeyi balşarmış durumda..

Demir: Vatandaşlar bize danışılmadan karar vermesin

ETES’in dününü bugününü ve hedefini özetleyen firmanın kurucusu M.Ali Demir şunları özetledi
Kurulduğu yıllarda tüm terazi ve baskül firmalarının ürünlerinin satışını ve teknik servisini yapan firmamız, zamanla pek çok tanınmış markanın yetkili bayiliğini alarak terazi ve baskül sektöründe ki yerini güçlendirmiştir.

2012’de yeni bir döneme adım attık

Demir, ETES 2012 yılında JADEVER  firması ile yapılan anlaşma gereği LADEVER markasının Türkiye İthalatçısı olmuştur. Firmamızın en önemli prensibi satış öncesi ve satış sonrası müşteri memnuniyetidir. Bu prensibimizi müşterilerimize daha iyi sunabilmek için tecrübeli ve eğitimli teknik kadromuz sürekli çalışmaktadır.
 
ETES’İN TEKNİK SERVİSİ ÖRNEKTİR

Toptan, Perakende ve Üretim yapan tüm Sektörlerde, Elektronik Terazi, Baskül ve Gıda Dilimleme makinaları üzerine Satış ve Teknik Destek veren ETES ELEKTRONİK, müşterilerimize daha iyi hizmet sunabilmek için tecrübeli ve eğitimli teknik kadrosu ile sürekli çalışmaktadır. Ürünlerle ilgili fiyat bilgisi almak için lütfen bizi arayan vatandaşlarımız daha doğru karar vermiş ve doğru bir ürün almış olacaklardır” dedi

Celal KARAALİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183