Öne Çıkanlar gelecek temsil Ekrem İmamoğlu başakşehir şamlar tabiat parkı yaşam mücadelesi

Bu haber kez okundu.

Tapularına kavuştular

 Beylikdüzü Belediyesi, ilçeden daire satın alan fakat tapuları bulunmayan vatandaşların sorunlarını çözmeye devam ediyor. Uzun yıllar boyunca kangren olan tapu sorununu, bürokratik engelleri hızlıca aşarak sonuçlandıran belediye yetkilileri, bu kez de Seyran Kent Kooperatifi Türközü A ve B Blok sakinlerinin tapularını teslim etti. Kat irtifakı tapularına kavuşan vatandaşlar, yetkililere teşekkür etti.

Türk toplumunun sahiplenme duygusunun yüksek olduğundan söz eden Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, “15-20 yıldır beklenen tapular için çalışmalarımız çok olgun, hızlı ve sorunsuz aştığımız bir süreç içerisinde gerçekleşti. Tapuyu vermeyen kurum çoğunlukla belediye değildir. Belediyelerin şehr-i emin gibi bir hüviyeti var. Biz, sorunu çözmek adına biraraya gelen kişilerin çözüme ulaşmasına destek olduk. Bu sorunu çözmek bizim için onurdur” dedi.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183