Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Sultanmuratspor'da Yönetim Güven Tazeledi

 

Sultanmuratspor'da mevcut yönetim Olağan Genel Kurulda yeniden göreve gelerek güven tazeledi. Kulüp lokalinde gerçekleştirilen Olağan Genel Kurula Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Recep Şencan, Eski Belediye Başkan yardımcısı Hüseyin İpek, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Genel Sekreteri Recep Kelment, Trakya Rumeli Balkanlar Gönül Birliği Platformu Genel Başkanı Gökhan Aygün, Trakya Rumeli Balkanlar Gönül Birliği Platformu Gençlik Kolları Başkanı Naser Serbest, Bezirganbahçespor Kulüp Başkanı Hayati Yolcu, İstanbul Demirspor Genel Sekreteri Ahmet Çalık, Sefaköy Kartalspor yöneticilerinden Cem Özel, Serdar Kasap, Sultanmurat mahalle Muhtarı Faruk Demir ve kongere üyeleri katıldı. Olağan Genel Kurulda Divan Başkalığı’nı Seymen Gençtürk yaparken, Divan üyeliklerini Hayati Yolcu ve Recep Kelment yaptı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından denetim ve faaliyet raporları okunarak oylamaya sunuldu. Ardından seçime tek liste ile giren Hasan Gümüşdağ yönetimi açık oylamaya sunuldu. Üyelerin tamamımın oyunu alarak yeniden göreve seçilen Hasan Gümüşdağ, üyelere bir teşekkür konuşması yaptı.


Gümüşdağ ,Sultanmuratspor'un Menfaati İçin Çalıştık

Kendilerini yeniden bu göreve layık gören üyelere teşekkür eden Sultanmuratspor Hasan Gümüşdağ, “Öncelikle yeni dönemde yönetimimizden ayrılan arkadaşlarımıza bugüne kadar kulübümüze verdikleri destekler nedeniyle teşekkür ediyorum. Biz göreve geldiğimiz günden bu yana Sultanmuratspor’un menfaati için çalıştık. Farklı düşüncelerde, farklı fikirlerde olabiliriz ama hep bir amaç doğrultusunda birleştik. Önümüzdeki dönemde de Sultanmuratspor'’un başarısı için çalışacağız” dedi.

Şencan, Yeni Yönetimi Tebrik Etti                                              

Konuşmaların ardından Küçükçekmece Belediye Başkan yardımcısı Recep Şencan, yeniden başkanlığa seçilen Hasan Gümüşdağ ile birlikte yönetim kurulunda yer alan isimleri tebrik etti. Önümüzdeki dönemde kendilerine başarılar dileyen Başkan yardımcısı Recep Şencan, “Yeni dönemde başarılarınızı daha üst seviyelere taşıyacağınıza inanıyorum” dedi.

Gençtürk, Herkes hizmet vermeye çalışıyoruz

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk, yaptığı konuşmasında kulüpler birliği olarak amacının gençlerin sosyal hayata katılımını artırmak onlara sporla yönlendirmek. Bu sayede çocuklarını Kötü alışkanlık uzaklaştırıyor yapılan spor tesisler ile sadece gençler değil Herkes hizmet vermeye çalışıyoruz sportif alandaki kazanımlarla ilçenin çehre değiştirdiğini vurgulayarak, “Bir ilçenin kalkınması birlikte olur. İlçenin kalkınmasında sporun rolünün çok büyük olduğuna inanıyorum. Çünkü spor yapan hele hele amatör olarak sporla uğraşan gençler disiplinli, ahlaklı, büyüğünü küçüğünü bilen, hayatını iyi tanzim eden, kendine çeki düzen veren insan oluyor. Hangi branşta olursa olsun biz bugüne kadar amatör sporun her çeşidine destek verdik, her zaman yanında olduk. Özellikle alt yapı spor alanlarının oluşturulmasında önemli katkılar yaptık. Biz hizmetleri yaparken bizlere her zaman destek olan başta küçükçekmece Belediye Başkanımız Sayın Temel Karadeniz Sayın AK Parti Küçükçekmece ilçe başkanımız Av. Mustafa korkut ve Belediye başkan yardımcılarından personeline teşekkür ediyorum yeniden başkanlığa seçilen Hasan Gümüşdağ ve yönetim tebrik ediyor Sultanmuratspor kulübümüze hayırlı olsun 'şeklinde konuştu.

 Aygün, zordur ve fedakârlık ister

Kongre sonrasında söz alan Trakya Rumeli Balkanlar Gönül Birliği Platformu Genel Başkanı Gökhan Aygün, Sultanmuratspor’un ilçenin köklü kulüplerinden birisi olduğunu belirterek, amatör liglerdeki takımlarda yöneticilik yapmak zordur ve fedakârlık ister. Bende Gültepe Özgençlikspor kulübünde başkanlı yaptım bir dönem onun için zorlular ve sıkıntıları çok iyi bilen birisiyim Trakya Rumeli Balkanlar Gönül Birliği Platformu yönetim olarak tüm kulüplerimizin yanındayız ve her türlü ihtiyaçlarını da karşılamak için elimizden geleni yapıyoruz. Ancak bunun yanı sıra camiaların kendi fertlerinin de takımlarına sahip çıkması gerekiyor. Maddi gücü olan maddi olarak, değilse de tüm camianın takımına manevi olarak da sahip çıkması gerekiyor dedi.

Sultanmuratspor'u başarıya taşıyacak yeni yönetim kurulu şöyle,

Yönetim Kurulu Asil: Hasan Gümüşdağ, İsa kıran, Süleyman Gümüşdağ, İbrahim şakiroğlu, Hayrettin Cantürk , Naser Serbest, Cem Yavuz

Yönetim Kurulu Yedek: Mahmut Şencan, Bülent Şentürk, Erdoğan Dinç, Erdinç şakiroğlu, Sadullah Çalışkan

Denetleme Kurulu Asil: Harun şakiroğlu, İsa Korkmaz, Enver Beşkardeşler

Denetleme Kurulu Yedek: Şakir Karaca, Behzat Durak, Emrullah Verbay

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183