Öne Çıkanlar ezgi yan fülüt dış cephe boyamaları bulut halay

Bu haber kez okundu.

Sultangazi’de öğrencilere ücretsiz defter

 Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrenciler ile bir araya gelen Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, çocukların ilk okul günü heyecanına ortak oldu. Çocuklara defterlerini dağıtan Başkan Altunay, çocuklarla sohbet ederek onlardan yeni eğitim öğretim hayatında başarılı olmalarını istedi.

 Sultangazi Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan ilk, orta ve liselerde eğitim gören öğrencilere ücretsiz defter dağıtımı yaptı. Necip Fazıl Kısakürek İmam Hatip Ortaokulu’nda öğrenciler ile bir araya gelen Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, çocukların ilk okul günü heyecanına ortak oldu. Çocuklara defterlerini dağıtan Başkan Altunay, çocuklarla sohbet ederek onlardan yeni eğitim öğretim hayatında başarılı olmalarını istedi. Öğrencilerle yakından ilgilenen Altunay, çocuklara geleceğe dair öğütlerde bulundu. Altunay, "Öğrencilerimiz okullarına, arkadaşlarına ve öğretmenlerine kavuşmanın heyecanı ve sevincini yaşıyor. Değerli öğretmenlerimiz de geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı yetiştirmenin haklı gururunu taşıyor" dedi. FİDAN UĞUR-KENT YAŞAM

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183