Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

Sultangazi’de emek kazandı

 Sultangazi Belediyesi ile Türk-İş’e bağlı Belediye İş Sendikası ile toplu iş sözleşmesi imzaladı. Sultangazi Belediyesi ek hizmet binasında düzenlenen imza törenine Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, Belediye İş Sendikası 2No’lu Şube Başkanı Erol Özdemir ile belediye işçileri katıldı



Törende konuşanSultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, sözleşme ile tüm işçileri memnun etmekten mutluluk duyduklarını söyledi. Belediyenin başarılarında tüm çalışanların emeğinin olduğunu vurgulayan Başkan Altunay, “İlçedeki çalışmalarda yükü birlikte taşıyor omuzluyor ve yürütüyoruz. Sultangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği her projede emeğiniz var"ifadelerini kullandı.

Sözleşmeye imza atan Belediye İş Sendikası 2. No’lu Şube Başkanı Erol Özdemir, her iki tarafı da memnun eden bir sözleşmeye imza attıklarını söyledi. Sözleşmenin imzalanmasında e
meği geçenlere teşekkür eden Özdemir, “Bizler Sultangazi Belediyesi işçileri olarak en iyi hizmeti güler yüzlü bir şekilde vermenin sorumluluğunu taşıyoruz. Sözleşmemizin her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum”  dedi.

Konuşmaların ardından 2016-2018 yıllarını kapsayan toplu iş sözleşmesine imza atıldı. Belediyede çalışan 92 işçi personeli kapsayan sözleşme ile ilk yılda yüzde 10 ve taban yevmiyelerinde yükseltme yapılırken, ikinci yılda ise enflasyon oranında zam yapılması yönünde anlaşma sağlandı.

Kent Yaşam

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183