Öne Çıkanlar Ertuğrul Bodur Kelamdan Kaleme Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan memur

Bu haber kez okundu.

Şükrü Genç’in seçim zaferi selfisi..!

 

Akşam saatlerinde partililerle bir araya gelen Şükrü Genç, seçimde kazanılan başarıda büyük emeği olan CHP Sarıyer İlçe Başkanı Sevim Yalınkılıç ile İYİ Parti Sarıyer İlçe Başkanı Taner Tayfur’a çalışmalarında gösterdikleri özveri ve başarı nedeniyle teşekkür edip, bahar çiçeği verdi.

Başkan Şükrü Genç’in sokak mitingine katılan partililer, Başkanı beklerken müzik eşliğinde halay çekip oynadı. Okunan şiirlere eşlik edip, sarkı söyleyen partililer, “İstanbul bizimdir bizim kalacak” şeklinde slogan attı.

Konuşmasına “Baharın akşamı da ayrı bir güzel oluyor” diyerek başlayan Şükrü Genç, “Bu baharı getiren sizlere, gecesini gündüzüne katanlara, hepinize, sizin arkanızdakilere, çocuklarınıza, anne-babanıza, dostlarınıza, bu yolu yürümemize vesile olan, baharın akşamını güzel kılan herkese çok büyük sevgiler olsun. Bütün Türkiye’ye selam olsun. Bu mücadeleye inanan herkese teşekkür ederim” dedi.

“BİZİM KAVGAMIZ TÜRKİYE’NIN GELECEĞİNİN KAVGASIDIR” 

Konuşmasına “halkçı başkan” sloganları eşliğinde devam eden Şükrü Genç siyasi anlamda verdikleri mücadeleyi şu şekilde ifade etti:

“Bizim intikamla işimiz olmaz. Bizim öç almakla işimiz olmaz. Bizim farklı düşünceler taşıyan, farklı yolda yürüyen ülkesine zarar vermedikçe, memleketine zarar vermedikçe, bu ülkenin geleceğine zarar vermedikçe hiç kimseye karşı değil, bizim kavgamız. Bizim kavgamız Sarıyer’in, bizim kavgamız İstanbul’un, bizim kavgamız Türkiye’nin geleceğinin, yarınlarının kavgası. Bizim kavgamız yok olmanın getirdiği ezikliği var olmaya çevirmenin kavgası.  Bizim kavgamız dibe vurmuş her şeyin ayağa kaldırılması için gerekli kavga, bizim kavgamız mutluluk kavgası, bizim kavgamız bahar kavgasıdır..”

Tuncay DAĞLI-Kent Yaşam

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183