Öne Çıkanlar kentyaşam gazetesi kurban bayramı Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız Nasıl Cevap Verdi kent yaşam gazetesi

Bu haber kez okundu.

STAJYER ÖĞRENCİLER SERTİFİKALARINI ALDI

 

Kartal Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Kreş Müdürlüğü’nün düzenlediği eğitim programını tamamlayan stajyerler için gerçekleştirilen sertifika törenine Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen, Sağlık İşleri Müdürü Arda Savaş, Atalar Merkez Kreş Sorumlusu Hilal Kıraç ve stajyerler katıldı. Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı İlk Yardım Eğitmeni Fatma Özçelik tarafından verilen eğitimi tamamlayan stajyer öğrenciler, sertifikalarını aldı. Törende konuşan Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz Türkmen, “ Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün öncülüğünde ‘Sağlığınız Önceliğimiz’ sloganıyla yaptığımız çalışmalar ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yaptığımız protokol gereği Kartal’daki okullarda sağlık taramaları yapıyor ve eğitim desteği sağlıyoruz.

Bu kapsamda 12 kreşimizde staj yapan Çocuk Gelişimi Bölümü öğrencilerimize, hem farkındalıklarını arttırmak hem de eğitim desteği vermek amacıyla ‘Çocuklarda Kazalar ve Koruma Yolları Uygulamalı ve Temel İlk Yardım Eğitim Programı’nı gerçekleştirdik. Eğitimlerini başarıyla tamamlayan stajyer öğrencileri tebrik ediyoruz” dedi. 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183