Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

Spor Müdürü Gazi' Cennet Barbaros Spor Kulübünü Ziyaret Etti

 Cennet Barbaros spor kulübün ’de gerçekleştirilen ziyarete, Kulüp Başkanı Tahsin Özgül ve Genel Kaptan Dursun Tokgöz, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sedat Gazi ve eski futbolculardan Okan Kenter katıldı.
Ziyarette, Cennet Barbaros spor Kulübü’ne yapılacak spor faaliyetleri konusunda bilgi alış verişinde bulunulurken, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sedat Gazi kulübün eksikleri ve sıkıntılarının notlar alarak kulüp hakkında bilgi alışverişi yapıldı.
Ziyaret sonrasında Cennet Barbaros spor kulüp Başkanı Tahsin Özgül, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Sedat Gazi 'ye ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183