Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri GÜNDEM

Bu haber kez okundu.

“Sosyal Medya aynı zamanda günlüktür”

 

KÜÇÜKÇEKMECE- Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluşan Erdoğan, lise öğrencilerine tavsiyelerde bulundu.  Gezmenin bir öğrenme aracı olduğuna dikkat çeken Erol Erdoğan, “ Evliya Çelebi gezerken öğrenmiş, yazmış ve bizlere öğrenme şansı tanımıştır. Gezmek sadece gezmek değildir, kişide merak uyandırır. Çok yönlü bir öğrenme aracına dönüşür” dedi.

“GÜNLÜK TUTUN”

Sosyal medya kullanırken aynı zamanda günlük tutulduğunu söyleyen Erol Erdoğan, “ İnstagramda, facebookta bir cümle paylaştığınızda o paylaştığınız şey bir konudaki görüşünüz oluyor. Tarih, saat altına düşüyor. Bunun farkında olmasanız da siz o anda günlük tutmuş oluyorsunuz. Yazdığınız şeye değer verin. Yıllar sonra işinize yarayabilir. Yazmak çok verimli bir okuma biçimidir. Sizlere günlük tutmanızı tavsiye ediyorum” diye konuştu.

Kent YAŞAM

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183