Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası belediye Haber YGS

Bu haber kez okundu.

SON PAYLAŞIMI ATATÜRK OLMUŞ! CEMAAT AVLUYA SIĞMADI!

Küçükçekmece’nin tanınmış simalarından olan Coşkuner Irmak, Babalar Günü geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Irmak, sevenleri tarafından Sefaköy Merkez Cami’sinden ebediyete uğurlandı. Siyasi kimliğinin yanı sıra yardımsever kişiliği ve Atatürkçü yanıyla bilinen Irmak 1994-99 döneminde Demokrat Sol Parti (DSP)’den Küçükçekmece belediye meclis üyesi. Başkan yardımcılığı görevinde de bulunan Irmak, insancıl tavırlarıyla sevenlerinin gönüllerine taht kurmuştu. Irmak’ın ani ölümü siyasi çevrelerde olduğu gibi sevenlerinde de şok etkisi yarattı.

SON PAYLAŞIMI ATATÜRK OLMUŞ

Babalar Günü nedeniyle evinde kendi facebook hesabından Atatürk’ün fotoğrafını paylaşan ve “ Babalar günün kutlu olsun, 78 milyon evladın” diye yazdıktan kısa bir süre sonra kalp krizi geçirdiği belirlenen Coşkuner Irmak’ın Cumhuriyet’ten yana olan tavrıve vatanına olan sevgisi herkes tarafından bilinen bir gerçekti.

23 Haziran 2016 Perşembe 14:55 - Bu haber 55 kez okundu. 0 0 Küçükçekmece’nin tanınmış simalarından olan Coşkuner Irmak, Babalar Günü geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti. Irmak, sevenleri tarafından Sefaköy Merkez Cami’sinden ebediyete uğurlandı. Siyasi kimliğinin yanı sıra yardımsever kişiliği ve Atatürkçü yanıyla bilinen Irmak 1994-99 döneminde Demokrat Sol Parti (DSP)’den Küçükçekmece belediye meclis üyesi. Başkan yardımcılığı görevinde de bulunan Irmak, insancıl tavırlarıyla sevenlerinin gönüllerine taht kurmuştu. Irmak’ın ani ölümü siyasi çevrelerde olduğu gibi sevenlerinde de şok etkisi yarattı. SON PAYLAŞIMI ATATÜRK OLMUŞ Babalar Günü nedeniyle evinde kendi facebookhesabından Atatürk’ün fotoğrafını paylaşan ve “ Babalar günün kutlu olsun, 78 milyon evladın” diye yazdıktan kısa bir süre sonra kalp krizi geçirdiği belirlenen Coşkuner Irmak’ın Cumhuriyet’ten yana olan tavrıve vatanına olan sevgisi herkes tarafından bilinen bir gerçekti.

CEMAAT AVLUYA SIĞMADI

Ölüm haberini duyan binlerce seveni Sefaköy Merkez Camisine koştu. Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün, İkitelli OSB yöneticilerinden Yusuf Akgün, Küçükçekmece Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Kuzugüden, CHP’li, DSP’li birçok ilçe başkanı ve yöneticisinin yanı sıra yüzlerce seveninin katıldığı cenaze namazında cemaat cami avlusuna sığmadı.

Kent Yaşam

CENAZEDEN GERİYE KALAN GÖRÜNTÜLER!


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183