Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu

Bu haber kez okundu.

Söğütlüçeşme Birlikspor Yeni sezona İddialı hazırlanıyor
 Küçükçekmece İlçesinin son yıllarda altyapıda başarılı kulüplerinden bir olan Söğütlüçeşme Birlikspor ’da altyapı futbol takımları yeni sezon hazırlıklarına başladı. Amaçlarının hem A Takımda hem de altyapılarda zirveye oynayan takımlar oluşturmak olduğunu belirten Söğütlüçeşme Birlikspor Kulüp Başkanı Ercan Demir, "Bu sezon oldukça iddialıyız. 2017-2018 Futbol sezonunda büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz.



2017-2018 futbol sezonu hazırlıkları kapsamında Söğütlüçeşme Birlikspor futbol takımlarının top başı yaptığını kaydeden Kulüp Başkanı Ercan Demir, "Çocuklarımız tatillerini çok iyi geçirdi. Enerjilerini topladılar. Moral motivasyonları da oldukça yerinde. Bu sezon altyapıda çok daha iddialıyız.



Taraftarlarımız gençlerimizi izlerken büyük keyif alacak. Gençlerimiz sayesinde Söğütlüçeşme Birlikspor futbolunun geleceğinin çok parlak olacağına inanıyorum" açıklamalarında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183