Öne Çıkanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu gelecek gündem haber haberler

Bu haber kez okundu.

SOĞUKSU SOSYAL TESİSLERİ AÇILDI

 Karadeniz Evi ve modern yapısıyla dikkat çeken Soğuksu Sosyal Tesisleri’nin sadece ilçe halkına değil, tüm İstanbullulara da ailece keyifli zamanlar geçirebilme fırsatı sunmak amacıyla faaliyete geçirildiği ifade edildi. Tesislerde, açık otopark, çocuk oyun alanı ve amfi tiyatronun da yer aldığı öğrenildi. 



KARADENİZ İSTANBULLULARI DAVET ETTİ
Küçükçekmece Belediye Başkanı Temel Karadeniz, Küçükçekmece’de yeni projelerin hayat bulmaya devam ettiğini belirterek, “Soğuksu Çamlığı’ndaki tesisimizde vatandaşlarımız uygun fiyatlarla kahvaltı edebilir, yürüyüş parkurlarından yararlanıp çocuklarıyla oyun alanlarında keyifli bir gün geçirebilirler” dedikten sonra, tüm İstanbulluları Soğuksu Sosyal Tesisleri’ne davet etti. 
Küçükçekmece Belediyesi Atakent Mahallesi’nde çalışmaları devam eden Selçuklu ve Halkalı Sosyal Tesisleri ile Soğuksu Macera Parkı Kafe ve Seyir Kulesi’ni de çok yakında hizmete sunacak.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183